Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Termeni si conditii

 

  1. DEFINITII SI TERMENI

agrivector – este denumirea comerciala a paginii web www.agrivector.ro. Referita in continuare ca agrivector sau site. 

Fermier – orice partener din agrivector Marketplace care poate pune la dispozitia achizitorilor produse comerciale - fructe, legume, cereale sau seminte sau orice alt produs vegetal inclusiv produse radacinoase..

achizitor – poate fi orice persoana juridica care are sau obtine acces la produsele expuse, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre agrivector (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre agrivector si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Furnizor de servicii – orice persoana juridica inregistrata pe agrivector, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Ferma – pseudonim prin care un anumit fermier poate adauga continut pe Site. 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre achizitor si fermier (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Notificari – sectiune din site care informeaza fermierul sau achizitorul de statusul ofertelor pe bunuri/serviciile din site

Lista de produse– sectiunea din pagina fermei in care fermierul poate adauga produsele comercializate.

Listele pot fi:

  • Lista fermei: orice lista de produse afisata ca parte a fermei fermierului.
  • Taraba mea: orice lista de produse afisata ca parte a paginii principale a siteului
  • Piata agrivector: totalitatea produselor aflate la vanzare din partea tuturor fermierilor.

Pagina fermei – magazinul online gazduit de site si subdomeniile acestuia.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre fermier, achizitor sau furnizorii de servicii..

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre fermier.

Continut – reprezinta:

  • – toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • – continutul oricarui e-mail trimis achizitorilor de catre fermier prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al fermierului, achizitorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de fermier intr-o anumita perioada;
  • – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care fermierul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • – date referitoare la fermier, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui achizitor fata de un fermier. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. 

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Contulmeu” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Chat – serviciul de comunicare pus la dispozitie fermierilor, achizitorilor si furnizorilor de servicii dupa acceptul unei tranzactii..

Token – numar criptat unic asociat cardului de plata al achizitorului dupa efectuarea unei plati on-line, dupa activariea serviciului de monetizare al siteului.

 

  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, achizitorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care fermierul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre achizitor, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau prin chat-ul site-ului.

2.3. Pentru motive justificate, fermierul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta achizitorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia fermierului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre fermier pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre fermier sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

  1. 3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/achizitor.

Pentru motive justificate agrivector isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/achizitorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/achizitorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel agrivector. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/achizitorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al agrivector, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu fermierul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin suport online  sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. fermierul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, agrivector isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/achizitorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. agrivector poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care agrivector are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., cu exceptia abonamentelor de voce si/sau date, care sunt exprimate in euro (EUR) si nu includ T.V.A.

3.6. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Utilizatorul/achizitorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii agrivector.

3.7. In cazul platilor online fermierul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de achizitor, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai achizitorul.

3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea fermierului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.9. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, achizitorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de achizitor in Cont. In acest fel, achizitorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ achizitori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

 

  1. 4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1. fermierul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea achizitorului, nefiind necesar acordul acestuia. fermierul va fi intotdeauna responsabil fata de achizitor pentru toate obligatiile contractuale.

 

  1. 5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a agrivector, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/achizitorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de agrivector, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al agrivector asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al agrivector.

5.3. Orice Continut la care Clientul/achizitorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre agrivector si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea agrivector cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul/achizitorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care agrivector confera Clientului/achizitorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/achizitorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea agrivector pentru respectivul Client/achizitor/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau achizitor, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea agrivector si/sau al angajatului/prepusului agrivector care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

  1. 8. CONFIDENTIALITATE

8.1. agrivector va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de achizitor/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al fermierului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti fermierului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca fermierul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. agrivector nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

  1. 9. COMUNICARI COMERCIALE

9.1. achizitorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat fermierului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

9.1.2. prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonarile mele”;

9.1.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la fermier; sau

9.1.4. prin contactarea fermierului.

9.2. Prin adaugarea de Bunuri sau Servicii in sectiunea din Cont:

Cosul meu”, fermierul va transmite achizitorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

  • – la modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
  • – la recomandari de Bunuri sau Serviciilor similare cu cele adaugate in sectiunea “Cosul meu”,
  • – la existenta Bunurilor sau Serviciilor in sectiunea “Cosul meu”, si
  • – disponibilitate stoc Bunuri sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cosul meu”.

Favorite”, fermierul va transmite achizitorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

  • – la modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Favorite”,
  • – la recomandari de Bunuri sau Servicii similar cu cele adaugate in sectiunea “Favorite”, si
  • – disponibilitate stoc sau Serviciilor Bunuri adaugate in sectiunea “Favorite”.

9.3. In urma achizitionarii unui Bun sau Serviciu, fermierul va transmite achizitorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

  • – sugestii de Bunuri sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul sau Serviciul achizitionat.

9.4. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 9.3. de mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la agrivector sau prin contactarea agrivector in acest sens.

9.5. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea agrivector.

  1. 10. FACTURARE – PLATA 

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.agrivector.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. fermierul va emite catre achizitor o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia achizitorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. fermierul va transmite achizitorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de agrivector, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii agrivector Marketplace, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul achizitorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de achizitor in Contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, achizitorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare achizitorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de agrivector, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, achizitorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre agrivector in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: [email protected].

10.8. Plata prin PaybyClick este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.

10.9. Optiunea pentru plata Plata cu 1 click poate fi activata de catre Utilizator sau achizitor:

  1. a) in orice moment din Cont:
  • – Clientul/achizitorul acceseaza Contul sau->sectiunea “Cardurile mele”->alege optiunea “Adauga card”-> e directionat in pagina de plata a procesatorului de plati unde introduce datele cardului pentru a efectua o tranzactie de 1 leu necesara validarii cardului. Dupa validarea cardului de catre banca emitenta, se activeaza automat optiunea “Plata cu 1 click” si se emite tokenul aferent cardului bancar inregistrat. Din acest moment Utilizatorul/achizitorul poate beneficia de optiunea “Plata cu 1 click” utilizand tokenul aferent cardului salvat pentru plata Comenzilor.

Pentru evitarea oricarui dubiu, suma de 1 leu nu va fi debitata din contul Utilizatorului/achizitorului fiind doar blocata temporar de catre banca emitenta a cardului in vederea validarii datelor de card introduse.

  1. b) in momentul plasarii unei Comenzi.
  • – Clientul/achizitorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, activeaza optiunea “Plata cu 1 click”, e redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza Comanda. Dupa confirmarea platii, cardul salvat este disponibil pentru plati viitoare utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.
  1. c) dupa plasarea unei Comenzi in Site.
  • – Clientul/achizitorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit sau de debit, dar nu activeaza Plata cu 1 click la plasarea Comenzii. Dupa confirmarea platii, Clientul/achizitorul va avea posibilitatea sa salveze cardul utilizat la achitarea Comenzii prin activarea optiunii “Plata cu 1 click”. Cardul astfel salvat este disponibil pentru plati viitoare utilizandu-se tokenul aferent cardului salvat.

Astfel, la activarea optiunii “Plata cu 1 click”, in Site, datelor cardului de plata introduse de catre  Utilizator/ achizitor li se vor atribui un Token, care poate fi utilizat ulterior pentru efectuarea Tranzactiilor. Dupa activarea optiunii de plata ”Plata cu 1 click”, achizitorul va putea efectua plata urmatoarelor Comenzi (“Plata cu 1 click”), fara a mai fi necesara reintroducerea datelor cardului de plata deja salvat. Introducand datele de card Utilizatorul/achizitorul, confirma ca a fost anterior informat si a acceptat termenii si conditiile de utilizare a serviciului “Plata cu 1 click”.

10.10 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ achizitorului nu vor fi accesibile agrivector si nici nu vor fi stocate de catre de agrivector sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ achizitorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este PayU SA, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Polonia, înregistrată în Registrul Întreprinderilor ținut de Tribunalul Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numărul de înregistrare 0000274399, având sediul social situat în 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Polonia.

10.11. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, achizitorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.12. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ achizitorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

10.13. Clientul/ Utilizatorul/ achizitorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine, pentru care se poate activa optiunea de plata PaybyClick, fiind asociat cate un Token pentru fiecare card de plata. De asemenea, Utilizatorul/ achizitorul poate oricand sterge orice Token dezactivad astfel serviciul PaybyClick.

  1. 11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute de catre agrivector le ragasesti in sectiunea Livrare comenzi.

11.2. Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute de catre partenerii agrivector Marketplace in sectiunea agrivector Marketplace.

11.2. fermierul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. fermierul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

  1. 12. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre agrivector, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

12.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de agrivector, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre S.C. Depanero S.R.L., partener de service agrivector. In cazul certificatelor de garantie emise de S.C. Depanero S.R.L., va oferim serviciul “Pick-up & Return” care presupune preluarea si livrarea Bunurilor in conditii de gratuitate.

12.3. In cazul Bunurilor vandute si livrate de agrivector prin partenerii Marketplace, achizitorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Bunurilor achizitionate prin intermediul agrivector de la partenerii Marketplace este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie afferent Bunului sau de catre fermier.

12.4. Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie in baza certificatelor de garantie emise de catre S.C. Depanero S.R.L., partener de service agrivector, agrivector va transmite achizitorului aceste certificate de garantie exclusiv in format electronic, prin adaugarea certificatului de garantie aferent Bunului in Contul achizitorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de achizitor in Contul sau.

12.5. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, achizitorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin aceasta modalitate de comunicare achizitorul, accesand Contul sau de pe www.agrivector.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de agrivector, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: [email protected].

12.6. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, va oferim serviciul “Pick-up & Return”, care presupune preluarea si livrarea Bunurilor in conditii de gratuitate. Puteti oricand opta sa va prezentati direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa [email protected]. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

12.7. In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre agrivector, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.

  1. 13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

13.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea achizitorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul fermierului).

  1. 14. RASPUNDERE

14.1. fermierul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care achizitorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre fermier a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ achizitorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ achizitorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. fermierul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ achizitorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

  1. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

15.1. scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/achizitori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

15.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/achizitorii acorda fermierului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul fermierului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

15.3. Fiecare Utilizator/Client/achizitor, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);

sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/achizitor;

sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi inscrisa in sectiunea “Intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice Review va fi inscris in sectiunea “Review-uri”;

sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si fermierul;

sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre fermier sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu fermierul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale fermierului inscrise pe Site.

15.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/achizitorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Utilizatorii/Clientii/achizitorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;

fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;

fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca fermierul.

15.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/achizitor ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre fermier pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre fermier.

15.6. In cazul in care fermierul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/achizitorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, achizitorii au la dispozitie formularul de sesizari din cadrul Site-ului: http://info.agrivector.ro/reclamatii-sesizari. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

  1. 16. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

  1. 17. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

17.1. Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

  1. 18. FORTA MAJORA

18.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

18.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  1. 19. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

19.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre fermier si Utilizatori / achizitori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 

Cookies

Cine suntem?

agrivector este numele folosit de entitatea online www.agrivector.ro.

Acest site web este accesibil publicului la adresa url agrivector.ro (în continuare denumit„site-ul”). Site-ul este destinat să furnizeze utilizatorilor de Internet (adică oricărei persoane fizice sau juridice care vizitează sau utilizează site-ul, în continuare „utilizatori” sau „dvs.”) informații care să le permită să descopere activitatea și serviciile oferite de companie, precum și știrile acesteia (evenimente, publicații etc.).

Site-ul oferă, de asemenea, funcții care permit utilizatorilor să contacteze compania (cerere de contact, cerere spontană sau răspuns la o ofertă de muncă etc.) sau să se aboneze la newsletter.

Compania oferă utilizatorilor, în anumite condiții, posibilitatea să creeze o zonă pentru clienți.

Compania folosește cookie-uri și alte trackere sau tehnologii similare (denumite în continuare „cookie-uri”) pe site. Este posibil ca acestea să fie instalate în browserul utilizatorului, în funcție de opțiunile și opțiunile pe care acesta din urmă le-a exprimat sau le poate exprima în orice moment în conformitate cu această politică.

 

Ce este un cookie?

Cookie-urile sunt fișiere de dimensiuni limitate, formate în general din litere și cifre, plasate de un server web în browserul unui utilizator pentru a trimite informații de stare respectivului browser și, de asemenea, pentru a obține aceste informații înapoi de la utilizator. Navigator. Informațiile de stare pot fi, de exemplu, un identificator de sesiune, o limbă, o dată de expirare, un domeniu de răspuns etc.

Există diferite tipuri de cookie-uri:

  • cookie-uri de sesiune care dispar imediat ce utilizatorul părăsește browserul sau site-ul;
  • cookie-uri permanente care rămân până la expirarea duratei de viață sau a valabilității lor sau până când utilizatorul le șterge folosind funcționalitatea browserului său, de exemplu.



Ce cookie-uri folosim și în ce scopuri?

1 Cookie-uri interne necesare pentru ca site-ul să funcționeze sau să îmbunătățească experiența utilizatorului

Aceste cookie-uri permit site-ului să funcționeze optim. Utilizatorul se poate opune și șterge cu ajutorul setărilor browserului său (vezi mai jos). Cu toate acestea, în această ipoteză, experiența utilizatorului ar putea fi degradată.

2 Cookie-uri cu statistici de vizite

Scopul acestor cookie-uri este de a produce statistici de vizitare: teste, măsurători și analize ale publicului, prezență, navigare, performanță.

Funcționarea lor se bazează pe identificarea „vizitatorilor unici”, care apoi face posibilă măsurarea numărului de vizite, a numărului de vizitatori, a numărului de vizualizări ale paginii, a duratei și a căii de navigare, a activității vizitatorului și a interactivității cu site-ul, frecvența vizitelor (site-ul sau paginile site-ului), performanța diferitelor pagini ale site-ului.

Prin urmare, aceste cookie-uri permit înțelegerea modului în care utilizatorii ajung pe un site și reconstituirea călătoriei lor. Acestea sunt, de asemenea, destinate să ne permită să adaptăm site-ul la cererile utilizatorilor și preferințele de navigare.

3 Interactivitate și cookie-uri de rețea socială

Site-ul se bazează pe anumite funcționalități oferite de site-uri terțe, în special prin intermediul modulelor sociale sau al pluginurilor. Acestea includ:

  • butoane de partajare prin intermediul rețelelor sociale;
  • Liste de tweets;
  • videoclipuri postate pe site;
  • altele

Utilizarea acestor caracteristici poate permite site-urilor terțe menționate să urmărească navigarea utilizatorilor pe site-ul nostru, indiferent dacă sunt sau nu și utilizatori ai acestor site-uri terțe (adică dacă au creat sau nu un cont pe aceste site-uri), indiferent dacă utilizează sau nu butoanele de partajare puse la dispoziție pe site-ul nostru etc.

Cookie-urile utilizate în acest context sunt următoarele:

4 Cookie-uri publicitare

Aceste cookie-uri permit afișarea de reclame vizate (sau reclame comportamentale sau programatice) în atenția dvs. pe site-ul nostru, în funcție de profilul dvs. de navigare și de interacțiunile cu site-urile interne pe care le vizitați.

 

Consimțământul

Instalarea anumitor cookie-uri este condiționată de acordul utilizatorului. De asemenea, atunci când utilizatorul vizitează site-ul, este întrebat dacă acceptă cookie-uri care necesită consimțământul său înainte de a le instala pe echipamentul său. Cookie-urile supuse unui astfel de consimțământ sunt plasate numai dacă utilizatorul le acceptă continuând să navigheze pe o altă pagină a site-ului sau făcând clic pe OK.

Ștergeți și / sau respingeți cookie-urile

Utilizatorul are mai multe opțiuni pentru a șterge și / sau a respinge cookie-urile și alte trackere sau tehnologii similare.

1 Setări browser

Dacă majoritatea browserelor sunt configurate în mod implicit și acceptă instalarea cookie-urilor, utilizatorul are posibilitatea, dacă dorește, de a alege să accepte toate cookie-urile sau să le respingă sistematic sau să le aleagă pe cele care acceptă în funcție de emitenții lor.

De asemenea, își poate configura browserul (manipulare care trebuie făcută pentru fiecare terminal: tablete, smartphone-uri, computere etc.) pentru a accepta sau a refuza cookie-urile de la caz la caz înainte de instalarea acestora. De asemenea, poate șterge în mod regulat cookie-urile de la terminalul său prin intermediul browserului său.

Pentru gestionarea cookie-urilor și alegerile utilizatorilor, configurația fiecărui browser este diferită. Este descris în meniul de ajutor al browserului, care permite utilizatorului să știe cum să își modifice preferințele în ceea ce privește cookie-urile.

Astfel, utilizatorul își poate configura browserul pentru a refuza cookie-urile. În acest sens, atenția utilizatorului este atrasă de faptul că, prin configurarea browserului său pentru a refuza cookie-urile, anumite caracteristici, pagini și zone ale site-ului pot să nu fie accesibile, fapt pentru care compania nu poate fi trasă la răspundere.

2 Module de opoziție ale editorilor de cookie-uri

Unii editori de cookie-uri pe care îi folosim pe site-ul nostru oferă module de opoziție dedicate. Prin urmare, se recomandă ca utilizatorul să citească paginile de informații menționate în tabelele de mai sus (a se vedea detaliile cookie-urilor pe care le folosim) pentru a identifica aceste module acolo unde este cazul.

De exemplu, utilizatorul poate citi informații specifice despre programul de dezactivare Google Analytics de pe pagină: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=fr&ref_topic=2919631 . De asemenea, pot alege să dezactiveze cookie-urile Google Analytics, direct accesând următoarea pagină: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

3 Platforme de opoziție

Mai multe platforme de profesioniști în publicitate oferă, de asemenea, posibilitatea utilizatorilor de a refuza sau accepta cookie-urile utilizate de companiile care sunt membre ale acestora. Aceste mecanisme centralizate nu blochează afișarea reclamelor, ci împiedică instalarea cookie-urilor permițând adaptarea reclamelor la interesele utilizatorului.

Utilizatorul poate, de exemplu, accesa site-ul www.youronlinechoices.com pentru a interzice instalarea acestor cookie-uri pe terminalul său. Acest site este oferit de profesioniști în publicitatea digitală grupați în cadrul asociației europene EDAA (European Digital Advertising Alliance).

Această platformă europeană este partajată de sute de profesioniști în publicitate pe internet și constituie o interfață centralizată care permite utilizatorului să își exprime refuzul sau acceptarea cookie-urilor care pot fi utilizate în scopul adaptării reclamelor afișate la site-ul web. uită-te la navigația lui de pe terminal.




Politica de protectia datelor

 

Cine suntem?

agrivector este numele folosit de entitatea online www.agrivector.ro.

 

Operează acest site web, care este accesibil publicului la adresa url agrivector.ro (în continuare „site-ul”). Site-ul este destinat să furnizeze utilizatorilor de Internet (adică oricărei persoane fizice sau juridice care vizitează sau utilizează site-ul, în continuare „utilizatori” sau „dvs.”) informații care să le permită să descopere activitatea și serviciile oferite de companie, precum și știrile acesteia (evenimente, publicații etc.).

Site-ul oferă, de asemenea, funcții care permit utilizatorilor să contacteze compania (cerere de contact, cerere spontană sau răspuns la o ofertă de muncă etc.) sau să se aboneze la newsletter.

Compania oferă utilizatorilor, în anumite condiții, să creeze o zonă pentru clienți.

Când navighează și interacționează cu site-ul sau cu compania, aceasta din urmă poate colecta și prelucra date cu caracter personal care vă privesc, în calitate de operator de date.

Respectând confidențialitatea, compania acordă o mare importanță protecției datelor dvs. personale. Prezenta politică își propune astfel să vă expună în deplină transparență metodele și caracteristicile prelucrării datelor implementate de companie prin intermediul sau prin intermediarul, integral sau parțial, al site-ului.

Care este scopul acestei politici?

Scopul acestei politici este de a informa utilizatorii, potențialii și candidații la o funcție în cadrul companiei noastre cu privire la metodele de colectare, prelucrare și utilizare a datelor lor personale, precum și drepturile conferite acestora. în acest context în ceea ce privește dispozițiile aplicabile în acest domeniu.

Termenii „date cu caracter personal” (sau „date” sau „date cu caracter personal”), „prelucrare”, „prelucrare”, „persoane vizate”, „operator” și „procesator” au același sens ca în reglementările aplicabile protecției datelor cu caracter personal.

Când trebuie să procesăm datele dvs.?

Datele care vă privesc sunt colectate sau procesate în totalitate sau parțial atunci când navigați pe site și când introduceți informații în formularele de colectare a datelor care apar în acesta și, mai general, în contextul relația dvs. și interacțiunile dvs. ulterioare cu compania.

În general, datele dvs. sunt, prin urmare, colectate direct de la dvs. în ipotezele menționate mai sus.

În plus față de aceste informații, sunteți informat că datele pe care le colectăm și le prelucrăm referitoare la dvs. pot fi îmbogățite de noi, în special în scopuri comerciale, de prospectare, de comunicare sau de marketing, prin intermediul altor surse de informații ( rețele sociale, așa-numitele informații „publice”, închirieri de fișiere etc.).

În plus, în ceea ce privește mai ales informațiile procesate ca parte a operațiunilor noastre de recrutare, folosim informațiile pe care ni le comunicați prin adresa [email protected] care le includem în dosarul nostru de candidați (baza de date CV). . Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să contactăm și terți (de exemplu, o agenție de recrutare, angajatori anteriori, supraveghetori de stagiu sau clienți cu care ați lucrat în contextul unor misiuni anterioare) pentru a colecta informații despre dvs. în vederea studiul aplicației sau al profilului dvs.

Ce categorii de date colectăm?

Pot fi colectate mai multe categorii de date cu caracter personal care vă privesc, în special următoarele date:

  • date de identificare: acestea sunt în special date precum titlul dvs., numele și prenumele dvs., datele dvs. de contact (adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa poștală),…;
  • istoricul dvs. de trafic și navigare pe site, identificatorii de sesiune, precum și datele despre locație (locația adresei IP, de exemplu), datele referitoare la terminalul dvs. sau chiar datele care vă urmăresc acțiunile pe site „în ceea ce privește e-mailurile pe care vi le putem trimite (deschideri, clicuri etc.);
  • date referitoare la monitorizarea relației dumneavoastră cu compania: solicitare de contact, informații sau documentație, corespondență schimbată, date referitoare la tranzacțiile efectuate și mijloace de plată, servicii abonate / produse comandate și detalii, istoricul comenzilor, date relative plata facturilor ...
  • informațiile și documentele dvs. (CV și scrisoare de intenție în special) comunicate în contextul cererilor de locuri de muncă, precum și informațiile pe care le putem colecta în acest scop în contextul operațiunilor de recrutare (curs școlar și universitar, formare și diplome, experiență și experiență profesională ...).

 

Este obligatorie colectarea acestor date?

În cadrul site-ului, sunteți informat, pe fiecare formular de colectare a datelor cu caracter personal, despre caracterul obligatoriu al răspunsurilor și, mai general, despre informațiile colectate, prin prezența unui asterisc lângă câmp (uri). îngrijorat. Veți fi informat cu privire la fiecare informație obligatorie în contextul bunei funcționări a serviciului nostru.

În ce scopuri sunt colectate datele dumneavoastră?

În funcție de caz, compania prelucrează datele dvs. colectate prin intermediul site-ului în totalitate sau parțial în următoarele scopuri principale:

  • Prelucrarea comenzilor dvs., emiterea de facturi și urmărirea plății acestora, gestionarea eventualelor datorii neplătite, contabilitatea, urmărirea și loialitatea relației noastre precum și opiniile pe care le postați pe site;
  • Datele clienților și ale prospecților sunt prelucrate pentru a efectua operațiuni de prospectare, studiu, votare și promovare a produselor și serviciilor companiei sau ale partenerilor săi de afaceri;
  • Utilizarea serviciilor oferite de agrivector:
    • acces și beneficiază de funcțiile oferite pe site;
    • înțelegerea și studierea utilizării site-ului de către utilizatorii site-ului și comportamentul lor de navigare în vederea îmbunătățirii comunicării noastre online;
    • îmbunătățirea și optimizarea calității și funcționalității site-ului;
    • efectuarea și dezvoltarea de studii, analize, rapoarte și statistici;
    • gestionarea și prelucrarea solicitărilor din partea utilizatorilor site-ului și, mai general, din contactele companiei, care vizează exercitarea drepturilor lor în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal;
    • respectarea obligațiilor legale și de reglementare care rezultă în special din activitatea companiei.
  • monitorizarea și procesarea cererilor și operațiunilor înainte de recrutare, inclusiv evaluarea și selecția cererilor și a profilurilor profesionale, în special prin crearea unui dosar de candidat (sau a unei baze de date CV), dar și a metode și tehnici pentru a ajuta recrutarea, în vederea ocupării anumitor locuri de muncă (ofertele corespunzătoare profilului dvs. vă pot fi trimise și în acest scop);

Cui sunt destinate datele dumneavoastră?

Datele dvs. cu caracter personal sunt destinate departamentelor și personalului autorizat al companiei și, după caz, altor entități ale grupului de care este atașată.

Acestea pot fi comunicate, pentru unele dintre scopurile menționate anterior, și numai dacă o astfel de comunicare se dovedește necesară, oricărui furnizor de servicii autorizat în mod corespunzător și partenerilor contractuali și comerciali, care pot interveni în contextul prelucrării datelor cu caracter personal. Anumiți parteneri comerciali ne pot cere să vă trimitem, în numele lor, campanii de comunicare (comerciale sau nu) cu privire la produsele sau serviciile lor: în acest caz, datele dvs. de contact nu li se transmit și vă păstrați dreptul de a vă opune. să primească acest tip de comunicare prin procedura de dezabonare prevăzută în corespondența în cauză.

În plus, datele dvs. pot fi comunicate oricărei autorități legal abilitate să le cunoască, în special în cazul unei cereri din partea autorităților judiciare, de poliție sau administrative.

Se specifică că destinatarii menționați mai sus nu sunt neapărat destinatari ai tuturor datelor dvs., ci doar cei strict necesari scopului urmărit.

 Cât timp sunt păstrate datele dumneavoastră?

Cu excepția cazului în care se prevede altfel:

  • Datele clienților noștri sunt păstrate pe durata relației noastre comerciale, apoi arhivate pentru perioada de prescripție legală (în general, 5 ani). Datele de contact utilizate în scopuri de prospecție comercială sunt păstrate pentru o perioadă de trei ani de la ultimul contact cu compania (solicitare online, e-mail sau poștă, apel telefonic, abonament la newsletter, faceți clic într-un e-mail pentru atenția dvs. trimisă de companie, participarea la un eveniment etc.);
  • datele cardului de plată sunt gestionate de furnizorii de plăți menționați pe site-ul nostru, nu avem acces la aceste date;
  • informațiile referitoare la cererile dvs. pentru o funcție în cadrul companiei noastre sunt păstrate pentru o perioadă maximă de doi ani de la ultimul nostru contact;
  • informațiile colectate și prelucrate utilizând cookie-uri sunt păstrate pentru o perioadă maximă de 13 luni.

Se specifică că toate aceste date pot fi păstrate totuși mai mult decât perioadele menționate anterior:

  • fie după obținerea acordului;
  • sau, sub formă de arhive, pentru a îndeplini orice obligații legale și de reglementare impuse companiei sau chiar în perioadele legale de limitare sau de opoziție (cf. plăți).

Perioadele de păstrare menționate anterior au fost definite astfel încât să ne permită să procesăm solicitările dvs. (informații, comandă, contact etc.) și / sau să efectuăm operațiunile noastre comerciale, de comunicare, marketing și recrutare, respectând în același timp principiul proporționalității conform căruia datele cu caracter personal nu trebuie păstrate mai mult decât timpul necesar pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate.

Care sunt drepturile tale?

În conformitate cu prevederile legale și de reglementare menționate anterior, aveți dreptul de a obține confirmarea de la operator că datele care vă privesc sunt prelucrate și dreptul de acces la datele dvs.

De asemenea, aveți dreptul de a rectifica, șterge și limita prelucrarea datelor dvs., precum și dreptul la portabilitatea datelor dvs. din motive legitime.

De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale din motive legitime și dreptul de a vă opune utilizării datelor dumneavoastră pentru prospectare, în special în scopuri comerciale.

De asemenea, aveți dreptul de a defini directive generale și / sau specifice referitoare la soarta datelor dvs. personale și la modul în care doriți ca drepturile dvs. să fie exercitate după moartea dumneavoastră. În acest sens, în caz de deces care ar fi adus la cunoștința noastră, datele dvs. vor fi șterse, cu excepția cazului în care este necesar să le păstrați pentru o perioadă determinată din motive legate de obligațiile noastre legale și de reglementare și / sau termenele de prescripție legale și după dacă este cazul, au fost comunicate unei terțe părți care poate fi desemnată de dvs.

Toate cererile pentru exercitarea acestor drepturi, precum și toate cererile de informații referitoare la protecția datelor cu caracter personal, trebuie făcute prin poștă către companie la adresa de e-mail [email protected] .

Din motive de confidențialitate și protecția datelor dvs. personale, compania trebuie să vă asigure identitatea înainte de a răspunde la o astfel de solicitare. De asemenea, orice cerere pentru exercitarea acestor drepturi trebuie să fie însoțită de o copie a unui document de identitate semnat.

 

În cele din urmă, rețineți că aveți, în orice caz, posibilitatea de a depune o plângere la o autoritate națională responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal dacă credeți că prelucrarea datelor dvs. nu este efectuată în conformitate cu prevederile aplicabile.

 

Cookie-uri și alte trackere sau tehnologii similare

Ca parte a funcționării corecte a unui site de comerț electronic, cookie-urile și alte elemente de urmărire sau tehnologii similare (în continuare „cookie-uri”) pot fi instalate și / sau citite în browserul dvs. în timpul vizitei dvs. pe site. 

Care sunt măsurile implementate pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră?

Preocupată de garantarea securității datelor dvs., compania ia toate măsurile de precauție și măsurile necesare și adecvate, fie ele fizice, logice, tehnice, funcționale, administrative sau organizaționale, în ceea ce privește starea de cunoștințe, costurile implementarea și natura, domeniul de aplicare, contextul și scopurile prelucrării, precum și riscurile, ale căror grad de probabilitate și severitate variază, pentru drepturile și libertățile persoanelor, pentru a păstra securitatea și confidențialitatea date și garantează un nivel de securitate adaptat riscului și, în special, pentru a preveni denaturarea, deteriorarea sau accesarea acestuia de către terți neautorizați.

Datorită dificultăților inerente desfășurării unei activități pe internet și a riscurilor rezultate din transmiterea datelor prin mijloace electronice, compania nu poate fi totuși obligată la o obligație de rezultat.

În caz de dificultăți, compania va depune toate eforturile pentru a limita riscurile și va lua toate măsurile adecvate, în conformitate cu obligațiile sale legale și de reglementare (acțiuni corective, informații ale autorității naționale responsabile cu protecția datelor cu caracter personal. personal, și, după caz, persoanele în cauză etc.).

Utilizatorii se asigură că acreditările lor de acces rămân confidențiale.

În cazul subcontractării unei părți sau a întregii prelucrări a datelor cu caracter personal, compania impune contractual subcontractanților săi garanții de securitate și, în special, de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal la care se referă pot avea acces (măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja aceste date).

Care este soarta datelor dvs. de pe site-uri terțe?

Link-urile de pe site vă pot direcționa către site-uri terțe, în afara celei ale companiei.

În acest sens, vă atrage atenția asupra faptului că politicile de protecție a datelor cu caracter personal ale acestor site-uri pot fi diferite de cele ale companiei.

De asemenea, se recomandă, în toate cazurile, să citiți politica de protecție a datelor cu caracter personal a fiecăruia dintre site-urile în cauză.

În orice caz, răspunderea companiei nu poate fi căutată în cazul în care prelucrarea datelor efectuată prin intermediul unuia dintre aceste site-uri contravine dispozițiilor legale și de reglementare aplicabile.

Transferul de date către terți

Pentru a-și respecta obligațiile legale și contractuale, companiei i se poate cere să transfere toate sau o parte din datele procesate care vă privesc către terți de încredere, cum ar fi furnizorii de sisteme IT, gazde, subcontractanți de plăți, consultanți ( precum consultanța juridică a companiei) și alți furnizori de bunuri și servicii.

În acest context, compania are grijă să selecteze subcontractanții care oferă suficiente garanții pentru a asigura protecția drepturilor utilizatorilor în cauză.

În plus, Compania se va asigura că implementează mai întâi una sau alta dintre garanțiile prevăzute de reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal pentru a reglementa transferurile de date către țări care nu asigură un nivel de protecție a datelor. protecție adecvată, în special prin utilizarea unor clauze contractuale standard convenite în UE.

Ce pot face pentru a fi informat cu privire la actualizările acestei politici?

Această politică de protecție a datelor cu caracter personal poate fi modificată sau ajustată în orice moment.

În cazul în care una dintre clauzele acestei politici de confidențialitate este nulă din cauza unei modificări a legislației, a reglementărilor aplicabile protecției datelor cu caracter personal sau printr-o decizie a instanței, aceasta nu poate fi nu afectează în niciun caz validitatea și respectarea altor clauze ale politicii de confidențialitate.

În cazul oricărei modificări sau ajustări, noua politică va fi postată pe site în secțiunea dedicată. În plus, toate formularele pentru colectarea datelor cu caracter personal care apar pe site-ul nostru oferă un link către această politică.

Versiunea actualizată a politicii de protecție a datelor va intra în vigoare de la publicarea sa pe site.

Vă invităm să îl consultați în mod regulat.

Politica de Confidențialitate

Definiții

„Companie” înseamnă Compania agrivector (denumită în continuare „Compania”).

„Client” înseamnă orice persoană care acționează cu titlu profesional, având un cont de client pe site-ul www.agrivector.ro și plasând o comandă pe site-ul www.agrivector.ro .

„Site” înseamnă site-ul www.agrivector.ro

„Utilizator” înseamnă orice persoană care și-a introdus codul poștal pentru a accesa conținutul site-ului www.agrivector.ro .

„fermier” înseamnă orice persoană sau companie care și-a pus produsele la vânzare pe platforma de vânzări (denumită în continuare „Piață”) a site-ului www.agrivector.ro .

Compania, clienții, fermierii și utilizatorii de internet (în continuare „Utilizatorii”) declară că respectă în totalitate prezenta Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal dacă doresc să o utilizeze.

Protecția datelor cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal

Site-ul este editat de companie.

Ca parte a gestionării și funcționării site-ului, în calitatea sa de operator de date în temeiul Legii privind protecția datelor din 6 ianuarie 1978, cu modificările ulterioare, Compania poate colecta datele personale ale utilizatorilor.

Compania acordă o mare importanță respectului pentru confidențialitate și ia toate măsurile necesare pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor personale ale utilizatorilor.

În acest scop, Compania invită Utilizatorii să citească această Politică de confidențialitate pentru a fi informați despre metodele de prelucrare a datelor lor personale și despre drepturile lor.

În consecință, Compania se angajează să respecte prevederile legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal și, în special, să asigure conformitatea cu formalitățile de declarare cerute de Legea privind protecția datelor din 6 ianuarie 1978, cum a fost modificată. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor a fost declarată către CNIL cu numărul 1760807V0 .

Scopul colecției

Când Utilizatorii navighează pe Site și / sau doresc să își creeze conturile și / sau să achiziționeze produsele vândute pe Site, Compania colectează următoarele date personale de la Utilizatori: nume, prenume, număr de telefon, detalii bancare, e-mailuri, vârstă, adresă , Adresa IP, cod poștal.

Compania folosește datele personale ale Utilizatorilor, în special în următoarele scopuri:

  • Luarea în considerare a comenzilor de produse de către utilizatori;
  • Gestionarea și procesarea comenzilor;
  • Livrarea produsului;
  • Informații despre companie, produsele și activitățile companiei;
  • Răspuns la orice întrebări / reclamații din partea utilizatorilor;
  • Abonamente la buletine informative;
  • Campanii de informare a utilizatorilor, în special la conferințe și evenimente promoționale organizate de companie și / sau partenerii săi.

 

Destinatarii datelor dvs. personale

Compania poate comunica detaliile dvs. de contact terților și în special partenerilor săi de afaceri pentru operațiuni comerciale. Utilizatorii vor putea accepta comunicarea datelor lor personale către acești parteneri printr-o casetă de selectare în timpul înregistrării.

De asemenea, Compania vă poate comunica datele cu caracter personal pentru a coopera cu autoritățile administrative și judiciare.

În cele din urmă, Compania poate comunica datele personale ale Utilizatorilor către furnizori de servicii terți ca parte a studiilor statistice privind utilizarea Site-ului și în scopul optimizării Site-ului. În acest context, datele personale ale Utilizatorilor vor fi anonimizate.

Drepturile tale

Compania se angajează, de asemenea, în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, să respecte (i) obligațiile impuse oricărei persoane responsabile de prelucrarea acestor date prin legea din 6 ianuarie 1978, cu modificările ulterioare, și (ii) drepturile persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt prelucrate, și anume: dreptul de a obiecta din motive legitime, dreptul de acces și dreptul de rectificare, completare, actualizare, blocare și ştergere.

Compania poate trimite solicitări comerciale utilizatorilor care au acceptat-o. Dacă, ulterior, utilizatorii nu mai doresc să primească astfel de solicitări, utilizatorii pot trimite un e-mail gratuit și fără a furniza niciun alt motiv la următoarea adresă: faceți clic aici .

De asemenea, vă puteți dezabona în orice moment făcând clic pe linkul din partea de jos a tuturor buletinelor informative.

Colectarea adresei IP

Fiecare computer conectat la Internet are o adresă IP. Ori de câte ori un Utilizator navighează pe Site, Compania colectează adresa IP a Utilizatorului pentru a analiza traficul pe Site și pentru a monitoriza activitatea Utilizatorului pe Site pentru a se asigura că acesta din urmă nu efectuează acte susceptibile de a încălca Condițiile generale de vânzare și / sau Condițiile generale de utilizare care apar pe site.

Securitatea datelor dvs. personale

Compania are grijă să securizeze datele personale ale Utilizatorilor într-o manieră adecvată și adecvată și a luat măsurile de precauție necesare pentru a păstra securitatea și confidențialitatea datelor și, în special, pentru a împiedica denaturarea, deteriorarea sau comunicarea acestora către persoane neautorizate.

 

Cookie-uri

În conformitate cu deliberarea CNIL nr. 2013-378 din 5 decembrie 2013, Compania informează Utilizatorii că cookie-urile înregistrează anumite informații care sunt stocate în memoria hard diskului lor. Aceste informații sunt utilizate pentru a genera statistici de public pentru Site și pentru a oferi produse în conformitate cu articolele pe care le-au selectat deja în timpul vizitelor dvs. anterioare. Un mesaj de avertizare, sub forma unui banner, întreabă în prealabil fiecare persoană care vizitează site-ul www.agrivector.ro dacă dorește să accepte cookie-uri. Aceste cookie-uri nu conțin informații confidențiale despre Utilizatorii site-ului www.agrivector.ro .

Compania informează Utilizatorii că cookie-urile terților pot fi utilizate în scopuri de direcționare publicitară. Pentru a afla mai multe sau pentru a dezactiva serviciul, faceți clic aici .

Utilizatorul care accesează pagina de pornire sau o altă pagină a site-ului www.agrivector.ro direct dintr-un motor de căutare va fi informat:

  • scopurile precise ale cookie-urilor utilizate;
  • posibilitatea de a se opune acestor cookie-uri și de a modifica parametrii făcând clic pe un link din banner;
  • și faptul că continuarea navigării sale constituie acordul privind depunerea cookie-urilor pe terminalul său.

Pentru a garanta consimțământul gratuit, informat și neechivoc al Utilizatorului care vizitează site-ul www.agrivector.ro , bannerul nu va dispărea până când nu va continua să navigheze.

Fără acordul prealabil al Utilizatorului, cookie-urile nu vor fi plasate și citite:

  • dacă o persoană merge pe site (pagina de pornire sau direct pe o altă pagină a site-ului de la un motor de căutare, de exemplu) și nu continuă navigarea: o simplă lipsă de acțiune nu poate fi efectivă asimilat unei manifestări de voință;
  • sau dacă face clic pe linkul din banner permițându-i să configureze cookie-uri și, dacă este cazul, refuză depunerea cookie-urilor.

Modificarea acestei politici

Compania poate modifica această Politică de confidențialitate în orice moment. Compania va informa Utilizatorii prin orice mijloace cu privire la modificările aduse acestui document.

Compania invită Utilizatorii să citească în mod regulat Politica de confidențialitate pentru a rămâne pe deplin informat cu privire la prevederile sale.

Contact

Dacă aveți întrebări sau reclamații cu privire la această politică de confidențialitate, puteți contacta agrivector în scris la [email protected]